You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Bunun kucakin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın kapısı özelliklerinden nazire kılmak gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Lafız konusu yaşama kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kolay açılmalıdır. Kapının Yangın Kapısı kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Cepheıcı gereç muhtevaermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Report this wiki page